Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BSDL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BSDL. Als je het bestand wilt openen BSDL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BSDL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Boundary Scan Description Language Format IEEE

Wat is een bestand BSDL?

Elektronisch specificatiebestand opgeslagen in het BSDL-formaat (Boundary Scan Description Language), een subset van de VHDL-taal en een IEEE-standaard. Beschrijft de pennen en registers van een geïntegreerd circuit (IC). Gebruikt voor JTAG-compliant elektronica testen.

Vaak leveren IC-fabrikanten hun eigen BSDL-bestanden op, zodat klanten de geïntegreerde schakelingen met elektronische ontwerpen kunnen testen.

BSDL-bestanden gebruiken een gewoon tekstformaat.

Hoe een bestand openen BSDL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BSDL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BSDL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BSDL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BSDL openen

Andere problemen met een bestand BSDL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BSDL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BSDL:

  • het gekozen bestand BSDL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BSDL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BSDL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand