Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BSH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BSH. Als je het bestand wilt openen BSH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BSH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BeanShell Script Format Patrick Niemeyer

Wat is een bestand BSH?

Script geschreven voor BeanShell, een open source, lichtgewicht scripttaal die Java uitbreidt met scriptfuncties. Bevat tekst broncode geschreven in de BeanShell Scripting Taal. Hiermee kunnen ontwikkelaars scriptopdrachten in Java plaatsen in plaats van standaard shell talen.

BeanShell broncode draait op de Java Virtual Machine (JVM), maar wordt eerder geïnterpreteerd dan gecompileerd. Aangezien BeanShell de JVM gebruikt, kunnen BSH-scripts tijdens de runtime interactief werken met de standaard Java-applicatiecode.

BeanShell wordt gebruikt door toepassingen zoals OpenOffice.Org.

Hoe een bestand openen BSH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BSH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BSH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BSH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BSH openen

Andere problemen met een bestand BSH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BSH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BSH:

  • het gekozen bestand BSH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BSH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BSH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand