Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BT! Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BT!. Als je het bestand wilt openen BT!, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BT!

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BitSpirit Incomplete Download Format BitSpirit

Wat is een bestand BT!?

Gedeeltelijk gedownload bestand gemaakt door BitSpirit, een torrent download programma. Wordt gebruikt voor alle in-progress downloads als de optie 'Add .Bt! Extension to unfinished files' is geselecteerd in de BitSpirit-voorkeuren onder 'Bestandsopties'.

Nadat een bestand volledig is gedownload, verwijdert BitSpirit de tijdelijke ".Bt!" uitbreiding, en dan kan het bestand normaal worden gebruikt.

BitTorrent, de originele torrentclient, gebruikt de.! BT-bestandsextensie voor onvolledige downloads.

Hoe een bestand openen BT!?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BT! niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BT! lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BT! associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BT! openen

Andere problemen met een bestand BT!

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BT! bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BT!:

  • het gekozen bestand BT! is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BT! met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BT! bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand