Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BTAPP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BTAPP. Als je het bestand wilt openen BTAPP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BTAPP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
UTorrent Application Format BitTorrent

Wat is een bestand BTAPP?

Application geschreven voor uTorrent, een populair .TORRENT download programma. Bevat HTML- en JavaScript-code en kan worden weergegeven in een ingebed browservenster. Wordt toegevoegd aan de uTorrent-client vanuit het programma door het BTAPP-bestand te selecteren en op 'Toevoegen' te klikken (of 'Installeren' in sommige versies).

uTorrent Apps heeft toegang tot alle functionaliteiten van de uTorrent-client. Hiermee kunnen ontwikkelaars eenvoudiger manieren bieden om gebruikers verschillende typen bestanden te downloaden en de functionaliteit van het uTorrent-programma uit te breiden.

Hoe een bestand openen BTAPP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BTAPP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BTAPP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BTAPP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BTAPP openen

Andere problemen met een bestand BTAPP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BTAPP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BTAPP:

  • het gekozen bestand BTAPP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BTAPP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BTAPP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand