Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BTI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BTI. Als je het bestand wilt openen BTI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BTI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo Texture Format Nintendo

Wat is een bestand BTI?

Textuurbestand gebruikt door Nintendo GameCube, Wii en Nintendo DS spellen zoals Zelda en Mario serie spellen. Soms veranderd door de modding community om de look van virtuele karakters of het milieu te veranderen.

Het BTI-beeldformaat is vergelijkbaar met de .BREFT-, .TEX0- en .TPL Wii-beeldformaten. U kunt BTI-bestanden converteren naar deze formaten, samen met het .PNG-formaat met behulp van Wiimms SZS Tools.

Hoe een bestand openen BTI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BTI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BTI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BTI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BTI openen

Andere problemen met een bestand BTI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BTI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BTI:

  • het gekozen bestand BTI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BTI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BTI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand