Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BTM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BTM. Als je het bestand wilt openen BTM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BTM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft BizTalk Map Format Microsoft

Wat is een bestand BTM?

Data mapping-bestand dat wordt gebruikt door BizTalk Server, een applicatie die is ontworpen om systemen te integreren en processen te verwerken over globale supply chains. Bevat relaties tussen verschillende schema's of databases van informatie.

BTM bestanden kunnen bewerkt worden met behulp van het BizTalk Mapper programma in Microsoft Visual Studio.

Hoe een bestand openen BTM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BTM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BTM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BTM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BTM openen

Andere problemen met een bestand BTM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BTM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BTM:

  • het gekozen bestand BTM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BTM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BTM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand