Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BTR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BTR. Als je het bestand wilt openen BTR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BTR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Btrieve Database Format Pervasive Software

Wat is een bestand BTR?

Database bestand gemaakt door Btrieve, een transactie database programma ontworpen voor snelheid. Bevat een verzameling records die zijn opgeslagen in het Btrieve database formaat. Gebruikt om gegevens op te slaan en op te halen, evenals rapporten te genereren.

BTR-bestanden hebben over het algemeen een bijbehorende set DDF-gegevensdefinitiebestanden die de database structuur beschrijven.

Hoe een bestand openen BTR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BTR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BTR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BTR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BTR openen

Andere problemen met een bestand BTR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BTR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BTR:

  • het gekozen bestand BTR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BTR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BTR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand