Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BTSEARCH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BTSEARCH. Als je het bestand wilt openen BTSEARCH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BTSEARCH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BitTorrent Search Engine Specification Format BitTorrent

Wat is een bestand BTSEARCH?

Zoekmachine definitie bestand gebruikt door BitTorrent applicaties, zoals BitTorrent en uTorrent. Opgeslagen in een XML-formaat en bevat zoekmachine informatie die kan worden toegevoegd aan een BitTorrent applicatie gebruikersinterface. Bevat de naam, omschrijving en URL van elke zoekmachine.

Zodra een BTSEARCH-bestand is geïmporteerd in BitTorrent of uTorrent, kunt u de toegevoegde zoekmachine selecteren in het zoekvak op de gebruikersinterface. Daarnaast kunt u de geïnstalleerde zoekmachines bekijken door Opties & rarr te selecteren. Voorkeuren & rarr. Advanced & rarr. UI Extras.

Het BTSEARCH-formaat is gebaseerd op het OpenSearch-beschrijvingsdocument, maar ondersteunt alleen een subset van de specificatie. De Mac-versie van uTorrent ondersteunt geen BTSEARCH-bestanden.

Hoe een bestand openen BTSEARCH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BTSEARCH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BTSEARCH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BTSEARCH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BTSEARCH openen

Andere problemen met een bestand BTSEARCH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BTSEARCH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BTSEARCH:

  • het gekozen bestand BTSEARCH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BTSEARCH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BTSEARCH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand