Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BUD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BUD. Als je het bestand wilt openen BUD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BUD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pscript Binary PostScript Printer Description Format Microsoft

Wat is een bestand BUD?

Binair bestand gegenereerd door het Windows-besturingssysteem bij het verzenden van documenten naar de printer in Microsoft Windows 2000 of XP. Verhoogt de spooler-efficiëntie van de printerdriver. Meestal gemaakt uit .GPD-bestanden, dus wanneer de GPD-parser is bijgewerkt, moet het bijbehorende BUD-bestand worden geregenereerd.

De meeste gebruikers zien alleen dit bestand omdat ze een afdrukfout hebben ondervonden. De fout komt meestal voor nadat ze een nieuw OEM-printerstuurprogramma, servicepack installeren dat het Unidrv.Dll-bestand, systeemupdate of printerhitsfix op een server op Windows 2000 of Windows 2003-server bijwerkt. Het BUD-bestand moet tijd (tot enkele uren) worden gegeven om succesvol te regenereren, anders kan de gebruiker een bericht ontvangen die zegt dat de afdrukwachtrij vol is als ze iets proberen te printen.

mxdwdui.Bud - Het standaard printerbeschrijvingbestand bij Windows Vista en Windows 7, in de map C: WindowsSystem32spooldriversx643.

Hoe een bestand openen BUD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BUD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BUD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BUD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BUD openen

Andere problemen met een bestand BUD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BUD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BUD:

  • het gekozen bestand BUD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BUD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BUD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand