Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BUF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BUF. Als je het bestand wilt openen BUF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BUF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Buffer Format N/A

Wat is een bestand BUF?

Een BUF-bestand is een bufferbestand dat wordt gebruikt door verschillende programma's, zoals SQL * Plus en GNU Emacs. Het bevat een korte tijd gegevens en wordt dan gewist. BUF-bestanden zijn niet bedoeld om geopend te worden.

BUF-bestanden zijn tijdelijk, wat betekent dat u waarschijnlijk geen BUF-bestand tegenkomt. Als u dat doet, probeer het bestand niet te openen, maar het is alleen bedoeld om de gegevens voor de betreffende toepassing gedurende een korte tijd te bewaren. BUF-bestanden worden bijvoorbeeld door SQL * Plus gebruikt om het recentst ingevoerde PL / SQL-blok of SQL-commando op te slaan en vervolgens vervangen door de volgende opdracht of blok.

Hoe een bestand openen BUF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BUF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BUF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BUF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BUF openen

Andere problemen met een bestand BUF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BUF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BUF:

  • het gekozen bestand BUF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BUF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BUF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand