Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BUP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BUP. Als je het bestand wilt openen BUP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BUP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Backup Of DVD Info Format N/A

Wat is een bestand BUP?

Een BUP-bestand is een back-up van een .IFO-bestand van een DVD-videodisk. Het slaat informatie op over de inhoud van de dvd en kan worden geopend als het bestand VIDEO_TS.IFO niet kan worden gelezen. BUP bestanden zijn niet versleuteld.

BUP-bestanden zijn handig als het IFO-bestand beschadigd is. Gebruikers kunnen dan het bestand op de DVD herstellen.

Hoe een bestand openen BUP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BUP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BUP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BUP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BUP openen

Andere problemen met een bestand BUP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BUP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BUP:

  • het gekozen bestand BUP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BUP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BUP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand