Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BUS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BUS. Als je het bestand wilt openen BUS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BUS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
VirtualBus Bus Route Settings Format VirtualBus

Wat is een bestand BUS?

Configuratiebestand gebruikt door VirtualBus, een gratis bus rijden simulatie spel. Opslaan van parameters voor busborden, die de actieve displays zijn die de busroute informatie op de voorzijde, de achterkant en de zijkant van de bus aanpassen. Kan bewerkt worden met andere buspakketbestanden om aangepaste bussen te maken.

Het BUS-bestand voor een buspakket heet wijzigingen.Bus, en bevindt zich in dezelfde map als andere configuratiebestanden voor de bus, die een .TS1-structuurbeschrijving en bitmap (.BMP) grafische bestanden bevatten.

Hoe een bestand openen BUS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BUS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BUS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BUS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BUS openen

Andere problemen met een bestand BUS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BUS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BUS:

  • het gekozen bestand BUS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BUS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BUS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand