Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BVR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BVR. Als je het bestand wilt openen BVR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BVR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Blue Iris Video Format Perspective Software

Wat is een bestand BVR?

Video bestand opgenomen door Blue Iris beveiliging video opname software. Vaak gebruikt in winkels, winkelcentra en andere commerciële sites. Hiermee kunt u video afspelen en scrollen op basis van bewegingsgebeurtenissen (eG, een klant die doorheen loopt) die in de video wordt vastgelegd.

BVR bestanden worden opgeslagen in een eigen formaat en kunnen alleen worden afgespeeld met Blue Iris video beveiliging en Webcam software.

Hoe een bestand openen BVR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BVR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BVR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BVR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BVR openen

Andere problemen met een bestand BVR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BVR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BVR:

  • het gekozen bestand BVR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BVR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BVR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand