Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BWF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BWF. Als je het bestand wilt openen BWF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BWF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Broadcast Wave File Format N/A

Wat is een bestand BWF?

Audio wave. WAV bestand met extra informatie, zoals tijdstempels en andere metadata, in de koptekst.

Hoe een bestand openen BWF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BWF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BWF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BWF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BWF openen

Andere problemen met een bestand BWF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BWF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BWF:

  • het gekozen bestand BWF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BWF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BWF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand