Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BWI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BWI. Als je het bestand wilt openen BWI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BWI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BlindWrite CD/DVD Image Format VSO Software

Wat is een bestand BWI?

Schijfafbeelding oorspronkelijk gemaakt door BlindWrite en nu ook ondersteund door andere disc imaging applicaties. Bewaart een kopie van een cd of dvd-schijf. Ontwerp voor het maken van game disk backups.

U kunt een BWI-bestand tegenkomen als een BlindWrite-gebruiker probeert een back-up van een spel, cd of dvd te delen. Als u het wilt openen, zijn er verschillende programma's voor Windows die het formaat ondersteunen, waaronder Alcohol 120% en Daemon Tools. U kunt het BWI-formaat ook converteren naar een gemeenschappelijk formaat, zoals .ISO, met UltraISO. Dit is vooral handig als het BWI-bestand geopend moet worden door MacOS-gebruiker (er zijn geen macOS-applicaties die het formaat ondersteunen).

BWI-bestanden werden vervangen door .B5I-bestanden als versie 5 van BlindWrite werd vrijgegeven. B5I-bestanden werden vervolgens vervangen door .B6I-bestanden met de release van BlindWrite 6.

Hoe een bestand openen BWI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BWI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BWI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BWI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BWI openen

Andere problemen met een bestand BWI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BWI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BWI:

  • het gekozen bestand BWI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BWI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BWI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies BWI
BWI naar IMGBWI naar ISZBWI naar NRGBWI naar VCD