Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BXL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BXL. Als je het bestand wilt openen BXL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BXL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Accelerated Designs PCB Library Format Accelerated Designs

Wat is een bestand BXL?

Elektronisch gegevensbestand aangemaakt in het BXL-formaat van Accelerated Designs (aangeduid als het Xlator DataBase-formaat). Kan zowel PCB-voetafdrukken als schematische symbolen opgeven. Gebruikt voor het verspreiden van PCB-informatie in een leveranciersneutraal formaat.

BXL-bestanden kunnen worden geopend door Ultra Librarian Reader en vervolgens omgezet in veel andere elektronische formaten voor gebruik in verschillende CAD-tools. Verkopers gebruiken het BXL-formaat zodat hun PCB-gegevens in andere formaten beschikbaar zijn, zonder dat ze zelf de conversies moeten uitvoeren.

Hoe een bestand openen BXL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BXL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BXL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BXL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BXL openen

Andere problemen met een bestand BXL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BXL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BXL:

  • het gekozen bestand BXL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BXL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BXL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand