Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BXX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BXX. Als je het bestand wilt openen BXX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BXX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BlaxxunContact Format Bitmanagement Software

Wat is een bestand BXX?

Parameterbestand dat wordt gebruikt door BS Contact, een plug-in of standalone viewer voor webbrowsers waarmee multifunctionele 3D-samenwerkings-en sociale omgevingen beschikbaar zijn voor DirectX en OpenGL. Bevat parameters voor lay-out en verbindingsinformatie in tekstformaat.

Het veelgebruikte bestand "contact.Bxx" bevat parameters voor het community server adres, server poort, scène BXX voorkeuren bestand, 3D VRML scene bestand, wereldnaam, chat welkomstbericht, lay-out frameset, aangewezen HTML-frame, voice support en anderen.

BS Contact werd oorspronkelijk ontwikkeld als "blaxxun Contact" van blaxxun Interactive, die later door Bitmanagement Software werd verworven. Bitmanagement Software ontwikkelt nu BS Contact in verschillende edities, waaronder BS Contact Geo, BS Contact MPEG-4, BS Contact Mobile, BC Contact J en BS Cave.

Hoe een bestand openen BXX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BXX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BXX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BXX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BXX openen

Andere problemen met een bestand BXX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BXX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BXX:

  • het gekozen bestand BXX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BXX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BXX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand