Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BZA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BZA. Als je het bestand wilt openen BZA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BZA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bzip2 Compressed File Archive N/A

Wat is een bestand BZA?

Archiefbestand gemaakt door IZArc, een bestandskompressie- en decompressieprogramma. Bevat één of meer bestanden die gecomprimeerd zijn met behulp van BGA-compressie, wat een ongewoon compressieformaat is. Kan worden geëxtraheerd naar de originele bestanden met behulp van IZArc.

Het BGA-formaat ondersteunt een andere archiveringsmethode genaamd "GZA," die de .GZA-extensie gebruikt wanneer gemaakt in IZArc.

Hoe een bestand openen BZA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BZA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BZA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BZA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BZA openen

Andere problemen met een bestand BZA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BZA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BZA:

  • het gekozen bestand BZA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BZA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BZA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand