Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BZW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BZW. Als je het bestand wilt openen BZW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BZW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BZFlag Map Format BZFlag.org

Wat is een bestand BZW?

Wereldbestand gebruikt door BZFlag, een 3D-speler met meerdere spelers voor de eerste tank tank simulatie. Bevat een spelwereld of map die 3D-objecten in gewone tekst definieert. Ondersteunt land, water, mazen en 3D-vormen, zoals dozen, kegels en bollen. Kan ook gebruikt worden om spelelementen te definiëren, waaronder teleporters en wapens.

BZW-bestanden worden gebruikt om aangepaste nieuwe kaarten te definiëren. Ze worden geladen door de BZFlag server applicatie bij opstarten en verdeeld naar client spelers als ze bij een game aansluiten. Ze kunnen worden geladen met de command-line optie '-world' op de BZFlag server.

BZFlag, dat staat voor "Battle Zone capture the Flag", is een open source programma dat wordt ondersteund voor Mac, Windows en Unix platforms. Het maakt gebruik van OpenGL-technologie.

Hoe een bestand openen BZW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BZW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BZW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BZW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BZW openen

Andere problemen met een bestand BZW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BZW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BZW:

  • het gekozen bestand BZW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BZW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BZW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand