Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

C10 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand C10. Als je het bestand wilt openen C10, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ C10

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Split Multi-volume ACE Compressed File Archive E-merge

Wat is een bestand C10?

Deel 10 van een gespannen archief gemaakt door WinAce, een bestandskompressie en decompressieprogramma. Biedt een deel van het algemene archief op, dat een master .ACE-bestand bevat en daarna ".C00," .C01, "" .C02, "enz. Bestanden. Wordt gebruikt voor het opslaan en overbrengen van grote bestanden in kleinere delen.

U kunt een C10-bestand handmatig openen in WinAce om de inhoud in het gedeeltelijke archief te bekijken. De bestanden in het C10-bestand kunnen echter alleen gedeeltelijk zijn en kunnen niet worden geëxtraheerd. Om de originele bestanden van het splitarchief te herstellen, moet u de overige delen en het master ACE-bestand hebben.

C10-bestanden zijn eigenlijk het 12de deel van het splitarchief, aangezien er een master ACE-bestand is en het nummeringssysteem begint met .C00.

Hoe een bestand openen C10?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand C10 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de C10 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand C10 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand C10 openen

Andere problemen met een bestand C10

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand C10 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken C10:

  • het gekozen bestand C10 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand C10 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand C10 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand