Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

C2D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand C2D. Als je het bestand wilt openen C2D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ C2D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WinOnCD Image Format Roxio

Wat is een bestand C2D?

Kopie van een cd gemaakt door WinOnCD, een disc imaging programma gemaakt door Sonic Solutions en later gepubliceerd door Roxio. Bewaar een exacte kopie van de gegevens van een cd en kan worden gebruikt voor het dupliceren of opslaan van schijven.

Hoe een bestand openen C2D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand C2D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de C2D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand C2D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand C2D openen

Andere problemen met een bestand C2D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand C2D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken C2D:

  • het gekozen bestand C2D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand C2D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand C2D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies C2D
C2D naar ISOC2D naar BINC2D naar DAAC2D naar ISZC2D naar UIF