Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

C2R Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand C2R. Als je het bestand wilt openen C2R, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ C2R

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Media Center Click-to-record Format Microsoft

Wat is een bestand C2R?

Bestand gemaakt door Windows Media Center, een programma voor het afspelen van multimedia-inhoud en het opnemen van tv-programma's. Bevat eigenschappen die een opname van een tv-programma plannen, met inbegrip van de tijd voor de vlucht, beschrijving, programmanaam, opname kwaliteit en vervaldatum.

C2R-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat.

Hoe een bestand openen C2R?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand C2R niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de C2R lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand C2R associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand C2R openen

Andere problemen met een bestand C2R

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand C2R bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken C2R:

  • het gekozen bestand C2R is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand C2R met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand C2R bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand