Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

C2U Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand C2U. Als je het bestand wilt openen C2U, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ C2U

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Texas Instruments CBL 2 Format Texas Instruments

Wat is een bestand C2U?

Texas Instruments CBL 2 besturingssysteem (OS) bestand. Kan worden geïnstalleerd op een CBL 2-apparaat met behulp van TI Connect, een programma waarmee TI-rekenmachines kunnen communiceren met Macs en pc's.

De CBL 2 is een draagbaar gegevensverzamel apparaat ontwikkeld door Texas Instruments. Gegevens verzameld door de CBL 2 kunnen worden geïmporteerd en geanalyseerd door TI-grafische rekenmachines.

CBL staat voor 'Calculator-Based Laboratory' systeem.

CBL2_OS109.C2u - Versie 1.09 van het CBL 2 besturingssysteem.

Hoe een bestand openen C2U?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand C2U niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de C2U lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand C2U associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand C2U openen

Andere problemen met een bestand C2U

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand C2U bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken C2U:

  • het gekozen bestand C2U is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand C2U met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand C2U bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand