Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

C32 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand C32. Als je het bestand wilt openen C32, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ C32

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Split Multi-volume ACE Compressed File Archive Syslinux

Wat is een bestand C32?

Bestand gebruikt door Syslinux, een lichte bootloader voor het Linux besturingssysteem. Hiermee wordt een 32-bits COMBOOT-module opgeslagen die functies op een laag niveau uitvoert, zoals het detecteren en instellen van hardware tijdens het opstartproces. Vaak gevonden op Linux-installatie schijven en opstartbare externe media.

COM32 modules worden geschreven in de C programmeertaal met behulp van de Syslinux COMBOOT API. Nadat ze zijn samengesteld, slaan C32-bestanden 32-bits uitvoerbare code op in een ruw binair formaat.

COMBOOT-modules hebben ook een 16-bits-indeling, maar deze gebruiken geen bestandstype ".C32".

Hoe een bestand openen C32?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand C32 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de C32 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand C32 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand C32 openen

Andere problemen met een bestand C32

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand C32 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken C32:

  • het gekozen bestand C32 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand C32 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand C32 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand