Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

C3D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand C3D. Als je het bestand wilt openen C3D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ C3D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Coordinate 3D Format N/A

Wat is een bestand C3D?

Gegevensbestand opgeslagen in het Coordinate 3D (C3D) formaat, dat wordt gebruikt voor het opslaan van biomeganische informatie. Behandelt driedimensionale bewegingsinvangsdata in een compacte binaire structuur. Wordt gebruikt als standaardformaat voor biomechanica data opslag.

Coordinate 3D is ontworpen voor flexibele en extensible data storage. Hiermee kunnen gebruikers aangepaste parameters opslaan en aanpassen naast de standaard biomechanica parameters en rauwe data.

De C3D.Org website, die de belangrijkste bron is voor de C3D-documentatie, wordt gehost door Motion Lab Systems.

Hoe een bestand openen C3D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand C3D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de C3D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand C3D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand C3D openen

Andere problemen met een bestand C3D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand C3D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken C3D:

  • het gekozen bestand C3D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand C3D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand C3D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand