Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

C3Z Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand C3Z. Als je het bestand wilt openen C3Z, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ C3Z

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenQwaq 3D Model Format OpenQwaq

Wat is een bestand C3Z?

Bestand gebruikt door OpenQwaq, een gratis online virtueel samenwerkingsprogramma. Specificeert het uiterlijk van een 3D-object of een virtueel avatar dat een van de personen in de online samenwerkingsomgeving vertegenwoordigt. Opgeslagen in een .ZIP-formaat en bevat XML-gegevens.

Voorbeeld avatars die bij OpenQwaq zijn opgenomen, omvatten Business Jake, Casual John en Military Sam. Er zijn ook enkele C3Z-bestanden die tafels, stoelen en wandklokken vertegenwoordigen die de 3D-omgeving kunnen verfraaien als kantoor of andere werkomgeving.

Hoe een bestand openen C3Z?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand C3Z niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de C3Z lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand C3Z associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand C3Z openen

Andere problemen met een bestand C3Z

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand C3Z bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken C3Z:

  • het gekozen bestand C3Z is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand C3Z met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand C3Z bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand