Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

C4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand C4. Als je het bestand wilt openen C4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ C4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JEDMICS Bitmap Image Format JEDMICS

Wat is een bestand C4?

Gecomprimeerd bitmap beeldformaat ontwikkeld door het Joint Engineering Data Management Informatie- en Controlesysteem (JEDMICS). Gebruikt door de Verenigde Staten van Defensie (DoD). Ook wel een Edmics bestand genoemd.

Verschillende C4-bestanden kunnen variaties van het Edimics-formaat gebruiken, waardoor programma's zoals XnView mogelijk sommige, maar niet alle C4-bestanden kunnen openen.

Hoe een bestand openen C4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand C4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de C4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand C4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand C4 openen

Andere problemen met een bestand C4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand C4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken C4:

  • het gekozen bestand C4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand C4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand C4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand