Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

C4D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand C4D. Als je het bestand wilt openen C4D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ C4D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CINEMA 4D File Format MAXON Computer

Wat is een bestand C4D?

Een C4D-bestand is een driedimensionaal model dat is gemaakt met Cinema 4D, een professioneel 3D-modellerings- en animatieprogramma. Het bevat een scène, die bestaat uit één of meer objecten met positie, rotatie, draaipunt, mazen en animatie informatie. C4D-bestanden kunnen worden uitgevoerd naar beeldbewerkingsprogramma's, zoals Photoshop en Illustrator, evenals videobewerkingsprogramma's, zoals After Effects en Final Cut Pro.

Bioscoop 4D wordt geleverd met een grote verscheidenheid aan gereedschappen om realistische beelden en afbeeldingen te creëren voor films, games, architectonisch ontwerp en motion graphics. Het programma beschikt over een verscheidenheid aan gereedschappen, waaronder een sculpting toolset voor het vormen van uw creaties en een motion tracker die 3D-elementen en livebeelden combineert. Bioscoop 4D bevat ook materiaal- en objectbibliotheken die vol zijn van voorgeprogrammeerde objecten, animaties en materialen die via de inhoudsbrowser toegankelijk zijn.

Het C4D-bestand is het belangrijkste bestandstype geassocieerd met Cinema 4D. Wanneer u uw model opslaat, wordt het C4D-bestand gemaakt door Cinema 4D om alle informatie over het model op te slaan. Het C4D-bestand kan opnieuw geopend worden door Cinema 4D en wordt ondersteund door andere grafische programma's, zoals Adobe After Effects en Unity Technologies Unity. U kunt C4D-bestanden importeren in After Effects door File & rarr te selecteren. Importeren. Als u C4D-bestanden in Unity wilt importeren, plaatst u eenvoudig het C4D-bestand in de map 'Assets' van uw project en wordt het bestand automatisch geïmporteerd en verschijnt u in de Projectweergave. U kunt het vervolgens in de scèneweergave slepen.

De term "C4D" wordt ook gebruikt als afkorting voor het programma zelf. Bioscoop 4D is beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans, Frans en andere talen.

Hoe een bestand openen C4D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand C4D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de C4D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand C4D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand C4D openen

Andere problemen met een bestand C4D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand C4D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken C4D:

  • het gekozen bestand C4D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand C4D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand C4D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies C4D
C4D naar PDFC4D naar JPGC4D naar PSB