Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

C4K Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand C4K. Als je het bestand wilt openen C4K, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ C4K

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Clonk Key Format RedWolf Design

Wat is een bestand C4K?

Bestand gebruikt door Clonk, een strategie spel waar spelers de humanoide "Clonks" beheersen. opgeslagen in gewone tekst en bevat een gecodeerde licentiesleutel die wordt gebruikt voor het activeren van de software. Inclusief ook andere licentiegegevens zoals een ID, de naam van de speler, de datum van de aankoop van de game en de softwareversie.

C4K-bestanden worden gebruikt voor zowel offline als online toegang tot Clonk. C4K-bestanden die worden gebruikt door meerdere spelinstallaties kunnen ervoor zorgen dat de toegang tot internet wordt beëindigd.

C4K-bestanden worden doorgaans per e-mail aan een gebruiker geleverd nadat ze de software online hebben gekocht. Dit bestand moet in de toepassing directory in Windows geplaatst worden om de licentiesleutel te installeren. Voor Mac OS X kan het C4K-bestand handmatig worden geopend, die het spel start en de software registreert.

Hoe een bestand openen C4K?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand C4K niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de C4K lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand C4K associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand C4K openen

Andere problemen met een bestand C4K

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand C4K bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken C4K:

  • het gekozen bestand C4K is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand C4K met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand C4K bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand