Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

C4P Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand C4P. Als je het bestand wilt openen C4P, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ C4P

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CrossOver Software Installer Format Codeweavers

Wat is een bestand C4P?

Bestand gebruikt door CrossOver, een programma dat wordt gebruikt voor het uitvoeren van Windows-programma's op Mac en Linux. Sla de configuratie-informatie op die nodig is voor het installeren van een Windows-programma op een Mac- of Linux-computer. Dubbelklik om het bijbehorende programma te installeren, als CrossOver is geïnstalleerd.

Het C4P formaat is vervangen door het nieuwere .TIE formaat.

Hoe een bestand openen C4P?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand C4P niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de C4P lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand C4P associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand C4P openen

Andere problemen met een bestand C4P

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand C4P bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken C4P:

  • het gekozen bestand C4P is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand C4P met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand C4P bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand