Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CA. Als je het bestand wilt openen CA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Telnet Server Initial Cache Data Format N/A

Wat is een bestand CA?

Opslaan van informatie die gebruikt wordt voor het opzetten van telnetverbindingen. Wordt gewoonlijk gevonden op Unix / Linux platforms, waaronder een terminal interface.

Het bestand " named.Ca " bevat een lijst van de wortel DNS servers van de wereld.

Hoe een bestand openen CA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CA openen

Andere problemen met een bestand CA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CA:

  • het gekozen bestand CA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand