Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAA. Als je het bestand wilt openen CAA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CleanApp Archive Format Synium Software

Wat is een bestand CAA?

Bestandarchief gemaakt door CleanApp, een Mac OS X-programma dat wordt gebruikt om ongewenste caches en bestanden te verwijderen. Bevat bestanden die door de gebruiker zijn gearchiveerd en laat de gebruiker de bestanden op een later tijdstip herstellen.

CleanApp-archieven zijn nuttig wanneer u apps en gebruikersbestanden uit het systeem verwijdert. Aangezien veel applicatieondersteunende bestanden cryptische namen gebruiken, kunt u mogelijk niet vertellen of elk bestand nodig is of niet wanneer u ze verwijdert. Bijvoorbeeld, door bestanden in een archief te plaatsen, kunt u ze herstellen als u later vaststelt dat ze nodig zijn.

Hoe een bestand openen CAA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAA openen

Andere problemen met een bestand CAA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAA:

  • het gekozen bestand CAA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand