Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CACHE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CACHE. Als je het bestand wilt openen CACHE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CACHE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Generally Cache Format N/A

Wat is een bestand CACHE?

Opslaan van recent gebruikte informatie in een diskcache voor een specifiek programma. Gebruikt door webbrowsers, beeldbewerkingsprogramma's en andere toepassingen om de laad van recent bekeken gegevens te versnellen.

Cache-bestanden worden door verschillende toepassingen verwezen en zijn niet bedoeld om handmatig geopend te worden. Sommige cache-bestanden kunnen vrij groot worden en kunnen worden verwijderd om schijfruimte vrij te maken.

Hoe een bestand openen CACHE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CACHE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CACHE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CACHE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CACHE openen

Andere problemen met een bestand CACHE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CACHE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CACHE:

  • het gekozen bestand CACHE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CACHE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CACHE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand