Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CACTION Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CACTION. Als je het bestand wilt openen CACTION, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CACTION

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mac OS X Automator Conversion Action Format Apple

Wat is een bestand CACTION?

Conversieactie uitgevoerd door Automator, een Apple OS X-programma. Bridges acties waarvan de soorten verstrekte gegevens (AMProvides eigendom) en geaccepteerde gegevens (AMAccepts) niet overeenkomen. Geïnstalleerd in hetzelfde systeem directories ACTION bestanden zijn, eG, / System / Library / Automator map. Gebruikers zijn meestal onbewust van dit bestand omdat Automator automatisch omzetten tussen acties en de conversieacties niet weergeeft.

Automator stelt de gebruiker in staat om de programmering die gewoonlijk nodig is om automatisering te creëren, omzeilen. De gebruiker kan gemakkelijk .WORKFLOW-documenten maken door afzonderlijke acties in een volledige taak te maken door ze te slepen en te laten vallen in een Automator-workflow. Automator geeft de gebruiker de mogelijkheid om taken te herhalen in verschillende programma's, zoals het adresboek, iCal en de Safari webbrowser.

Zowel CACTION als .ACTION-bestanden kunnen worden ontwikkeld met behulp van Apple Xcode IDE.

Hoe een bestand openen CACTION?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CACTION niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CACTION lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CACTION associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CACTION openen

Andere problemen met een bestand CACTION

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CACTION bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CACTION:

  • het gekozen bestand CACTION is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CACTION met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CACTION bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand