Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAD. Als je het bestand wilt openen CAD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CAD Drawing Format BobCAD-CAM

Wat is een bestand CAD?

Bestand gemaakt door BobCAD-CAM CAD design producten. Bewaart CAD-gegevens, inclusief de geometrie en afmetingen van 2D en 3D. Gebruikt voor het ontwerpen van onderdelen en producten voor de fabricage.

BobCAD-CAM is verkrijgbaar in verschillende edities, waaronder Mill, Lathe, BobART, Wire EDM en CNC Router, WaterJet & Plasma. BobCAD-CAM kan inhoud importeren in CAD-bestanden uit .SLDPRT, .DWG, .DSF, .3DM, .IGES, .STEP, .STL, .SAT, .X_B en .X_T bestanden.

CAD-bestanden worden gemaakt door BobCAD-CAM versie 21 en eerder. Versie 22 en later gebruiken .BBCD bestanden.

Hoe een bestand openen CAD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAD openen

Andere problemen met een bestand CAD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAD:

  • het gekozen bestand CAD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies CAD
CAD naar DWG