Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAF. Als je het bestand wilt openen CAF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Core Audio Format Apple

Wat is een bestand CAF?

Digitaal geluidsformaat gebaseerd op Apple's Core Audio-technologie. Opslaan van geluidsdata alsook tekst annotaties, markeringen, kanaal layouts en andere informatie. Net als een .AIFF of .WAVE bestand, maar heeft geen limiet van 4 GB en kan elk aantal audiokanalen opslaan.

Het CAF-geluidsformaat wordt ondersteund door Mac OS X-applicaties die de Core Audio API bevatten, inclusief QuickTime Player 7 en later.

Hoe een bestand openen CAF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAF openen

Andere problemen met een bestand CAF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAF:

  • het gekozen bestand CAF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand