Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAG. Als je het bestand wilt openen CAG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Clip Gallery Catalog Format Microsoft

Wat is een bestand CAG?

Gecomprimeerd clip art pakket gemaakt door Microsoft Clip Gallery, een programma dat wordt gebruikt voor het beheren van clip art beelden. Bevat categorieën, beschrijvingen, miniatuurafbeeldingen en de clip art-afbeeldingen. Wordt gebruikt als database voor het doorzoeken van clip art en het importeren van afbeeldingen in documenten.

Een gemeenschappelijk CAG-bestand is Artgalry.Cag, dat is het standaard clip art-pakket dat wordt gebruikt door sommige versies van Clip Gallery.

CAG-bestanden werden ondersteund door meerdere oudere Microsoft-softwareproducten, waaronder Office 95 en 97, Publisher 97 en 98 en Clip Gallery 2 en 3. Ze worden echter niet meer vaak gebruikt.

Microsoft Clip Gallery is beëindigd.

Hoe een bestand openen CAG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAG openen

Andere problemen met een bestand CAG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAG:

  • het gekozen bestand CAG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand