Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAL. Als je het bestand wilt openen CAL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CALS Raster Image Format Autodesk

Wat is een bestand CAL?

Bestand gemaakt door 3ds Max, een driedimensionale modellerings- en animatie applicatie. Bevat aanpassingswaarden voor een biped-pose die is gecreëerd in de Adjust Talent Pose-modus. Wordt gebruikt voor het toevoegen van gegevens aan de structuur van de figuur, die in een .FIG-bestand is opgeslagen.

Een biped is een tweevoetig figuur, zoals een menselijk karakter.

Hoe een bestand openen CAL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAL openen

Andere problemen met een bestand CAL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAL:

  • het gekozen bestand CAL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand