Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CALIBRE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CALIBRE. Als je het bestand wilt openen CALIBRE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CALIBRE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Calibre Device Data Format Calibre

Wat is een bestand CALIBRE?

Gegevensbestand gegenereerd door Calibre eBook management software. Geschreven door de Calibersoftware op een bijgevoegd eReader-apparaat (eG, Kindle, NOOK) wanneer deze op de computer is aangesloten. Bevat informatie die Caliber helpt bij het beheren van eBook-informatie op het apparaat.

Gemeenschappelijke CALIBER-bestanden bevatten driveinfo.Calibre en metadata.Calibre. Als u deze bestanden verwijdert, zal Caliber ze opnieuw maken als de volgende keer het apparaat is gesynchroniseerd.

Hoe een bestand openen CALIBRE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CALIBRE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CALIBRE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CALIBRE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CALIBRE openen

Andere problemen met een bestand CALIBRE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CALIBRE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CALIBRE:

  • het gekozen bestand CALIBRE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CALIBRE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CALIBRE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand