Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CALS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CALS. Als je het bestand wilt openen CALS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CALS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CALS Raster Group 1 Image Format N/A

Wat is een bestand CALS?

1-bit (zwart-wit) beeld. Kan gecomprimeerd of gecomprimeerd worden met behulp van CCITT groep 4 compressie. Beschikbaar in Type I en Type II versies, hoewel Type I meest voorkomend is.

Gebruik meestal de .CAL-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen CALS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CALS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CALS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CALS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CALS openen

Andere problemen met een bestand CALS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CALS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CALS:

  • het gekozen bestand CALS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CALS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CALS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand