Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAMPROJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAMPROJ. Als je het bestand wilt openen CAMPROJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAMPROJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Camtasia Studio Project Format TechSmith

Wat is een bestand CAMPROJ?

Projectbestand gemaakt door Camtasia, een schermopname en videobewerkingsprogramma. Opgeslagen met behulp van XML-opmaak en bevat verwijzingen naar audio- en videobestanden, evenals video-bewerkingen, effect en tijdlijninstellingen. Gewoonlijk gebruikt voor het opslaan van software video tutorials en andere demonstraties.

CAMPROJ-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar .ZIP-pakketten, die alle projectgegevens opslaan in een enkel bestand. Ze kunnen ook worden geëxporteerd naar gewone videoformaten zoals .AVI, .MP4 en .M4V.

Terwijl de Windows-versie van Camtasia (Camtasia Studio) de CAMPROJ-extensie gebruikt, gebruikt de Mac-versie, Camtasia for Mac, de .CMPROJ-extensie. De bestandsindelingen zijn niet overdraagbaar tussen Windows en Mac platforms.

Hoe een bestand openen CAMPROJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAMPROJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAMPROJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAMPROJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAMPROJ openen

Andere problemen met een bestand CAMPROJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAMPROJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAMPROJ:

  • het gekozen bestand CAMPROJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAMPROJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAMPROJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand