Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAMREC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAMREC. Als je het bestand wilt openen CAMREC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAMREC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Camtasia Studio Recorder Format TechSmith

Wat is een bestand CAMREC?

Opnemen van live evenementen op een computerscherm van Camtasia Studio. Net als een schermafbeelding, maar neemt video in plaats van een stilstaande afbeelding. Vaak gebruikt voor het maken van programma demo's, computer training video's en andere soorten presentaties. Kan zowel video als audio bevatten.

De CAMREC-extensie wordt alleen gebruikt door de Windows-versie van Camtasia, genaamd Camtasia Studio. Camtasia voor Mac maakt gebruik van de .CMREC-extensie voor camera-opnamen.

Hoe een bestand openen CAMREC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAMREC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAMREC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAMREC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAMREC openen

Andere problemen met een bestand CAMREC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAMREC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAMREC:

  • het gekozen bestand CAMREC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAMREC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAMREC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand