Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAMV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAMV. Als je het bestand wilt openen CAMV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAMV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Camtasia Screencast Video Format TechSmith

Wat is een bestand CAMV?

Videobestand uitgevoerd door Camtasia Studio, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van screen casts. Opslaan van video die werd uitgevoerd voor weergave op het web met RealPlayer. Kan worden afgespeeld als de plug-in van Camtasia RealPlayer geïnstalleerd is.

Camtasia Studio gebruikt niet meer het CAMV formaat voor geëxporteerde video. In plaats daarvan maakt het gebruik van .MP4-bestanden en Flash voor webexport.

Hoe een bestand openen CAMV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAMV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAMV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAMV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAMV openen

Andere problemen met een bestand CAMV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAMV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAMV:

  • het gekozen bestand CAMV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAMV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAMV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand