Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAP. Als je het bestand wilt openen CAP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PacketView Pro Packet Trace Data Format N/A

Wat is een bestand CAP?

Bevat pakketten verzameld door een pakket sniffing programma. Sla ruwe gegevens op die over een dataoverdracht worden opgeslagen. Ook genoemd een trace bestand of bot bestand en wordt gebruikt door meerdere pakketten sniffer toepassingen.

Hoe een bestand openen CAP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAP openen

Andere problemen met een bestand CAP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAP:

  • het gekozen bestand CAP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand