Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAPROJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAPROJ. Als je het bestand wilt openen CAPROJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAPROJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Construct Game Project Format Scirra

Wat is een bestand CAPROJ?

Projectbestand gemaakt door Construct, een game development programma dat wordt gebruikt voor het maken van iOS-, Android-, Chrome-, Facebook-, Windows 8- en HTML5-games. Opgeslagen in een XML-formaat en bevat verwijzingen naar alle projectaccounts, inclusief grafieken, geluiden en game events.

Construct projecten kunnen worden opgeslagen in een enkel gecomprimeerd .CAPX bestand, dat ook alle project bestanden en het CAPROJ bestand bevat.

Hoe een bestand openen CAPROJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAPROJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAPROJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAPROJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAPROJ openen

Andere problemen met een bestand CAPROJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAPROJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAPROJ:

  • het gekozen bestand CAPROJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAPROJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAPROJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand