Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAPX. Als je het bestand wilt openen CAPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Construct Game Project Archive Format Scirra

Wat is een bestand CAPX?

Game development project gemaakt door Construct, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van 2D games voor iOS, Android, HTML5, Chrome en andere platforms. Sla alle projectbestanden op in een gecomprimeerd .ZIP formaat. Inclusief grafieken, geluiden, fysica modellen en spelevenementen. Wordt gebruikt voor het opslaan en vervoeren van het gehele project als een enkel archief.

CAPX-bestanden bevatten ook het .CAPROJ XML-projectbestand dat wordt gebruikt als het ingangspunt voor een ongecomprimeerd project.

Om een ​​Construct-project als CAPX-bestand op te slaan, kies File & rarr. Opslaan als enkel bestand ... In het toepassingsmenu.

Hoe een bestand openen CAPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAPX openen

Andere problemen met een bestand CAPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAPX:

  • het gekozen bestand CAPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand