Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAR. Als je het bestand wilt openen CAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Biosym Chemical Modeller Input Format N/A

Wat is een bestand CAR?

Gegevensbestand gebruikt door Car Explorer, een programma dat is ontworpen om informatie over verschillende auto modellen te bekijken. Opgeslagen in het eXtensible Car Description (XCD) formaat, een gestandaardiseerde specificatie voor het opslaan van auto data. Bevat informatie zoals merk en model, jaar, prijs, fysieke afmetingen en gerelateerde afbeeldingen.

Door de ontwerpen bewaren CAR-bestanden informatie over alle modellen voor één merk (of bedrijf) vanaf een jaar. Auto-bestanden worden vaak verdeeld als verzamelingen, of een archief dat meerdere CAR-bestanden bevat in een gecomprimeerde indeling.

De applicatie Car Explorer is niet meer beschikbaar.

Hoe een bestand openen CAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAR openen

Andere problemen met een bestand CAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAR:

  • het gekozen bestand CAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand