Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CARC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CARC. Als je het bestand wilt openen CARC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CARC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo DS Compressed Archive Format Nintendo

Wat is een bestand CARC?

Gecomprimeerd .NARC bestand dat wordt gebruikt door Nintendo DS ROM games. Kan grafieken, niveauinformatie en andere spelgegevens bevatten. Wordt gebruikt om de grootte van de gegevens te verminderen die nodig zijn om het spel te kunnen draaien.

CARC-bestanden kunnen worden geëxtraheerd uit .NDS-bestanden met behulp van NarcTool, Taxahan, of een andere Nintendo DS ROM-editor. Van hieruit kunnen ze worden gedecomprimeerd naar NARC-bestanden, die kunnen worden doorzocht en bewerkt met tools zoals Narc Explorer.

Hoe een bestand openen CARC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CARC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CARC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CARC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CARC openen

Andere problemen met een bestand CARC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CARC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CARC:

  • het gekozen bestand CARC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CARC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CARC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand