Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CASE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CASE. Als je het bestand wilt openen CASE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CASE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SlipCover For Mac Template Format Bohemian Coding

Wat is een bestand CASE?

Bestand gebruikt door SlipCover, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van case cover afbeeldingen voor digitale mediabestanden. Bewaart het ontwerp voor een schijfkapje. Kan gebruikt worden voor iTunes muziek, game titels, Blu-ray en DVD graphics en custom cases.

Als u een CASE-bestand ontvangt, kunt u er dubbelklikken op om het te installeren. De volgende keer dat u SlipCover opent, ziet u de case cover in de drop down lijst in het hoofd applicatie venster.

SlipCover bevat een paar case templates met de installatie. U kunt echter uw eigen sjablonen maken door het eenvoudige verpakkingsformaat van het geval te volgen, dat is opgegeven op de SlipCover-webpagina.

SlipCover is beëindigd.

Hoe een bestand openen CASE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CASE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CASE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CASE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CASE openen

Andere problemen met een bestand CASE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CASE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CASE:

  • het gekozen bestand CASE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CASE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CASE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand