Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CAV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CAV. Als je het bestand wilt openen CAV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CAV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Comodo Virus Definitions Format Comodo Group

Wat is een bestand CAV?

Bestand gebruikt door Comodo Internet Security, een gratis antivirusprogramma dat wordt gebruikt om computers tegen malware te beschermen. Bevat handtekeningen die worden gebruikt om virussen te herkennen. Gebruikte virusdefinities bij het bijwerken van nieuwe virussen.

CAV-bestanden hebben vaak de naam bases.Cav en bevinden zich in de volgende installatie directory: COMODOCOMODO Internet Security Scanners

Hoe een bestand openen CAV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CAV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CAV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CAV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CAV openen

Andere problemen met een bestand CAV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CAV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CAV:

  • het gekozen bestand CAV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CAV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CAV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand